Binance Leverage Tokens Quiz Answers 2022

Binance Leverage Token Quiz Answers (August 2022)

If you are looking to start trading with leveraged tokens on the Binance exchange, you’ll need to take the Binance Leverage Token Quiz before you can start. This is a test of your understanding and knowledge of trading with leverage tokens, including the risks associated, fees and responsibilities.

Until you pass the Binance Leveraged Tokens Quiz, you will not be able to trade any leveraged tokens. Whilst the test is quite straightforward, this requirement can create problems for many crypto investors who want to start trading Leverage Tokens.

So, let’s dive into this Binance guide, where we provide you with everything you need to answer the Binance Leverage Token questions for 2022.

Binance Leverage Token Quiz Answers

Binance Leverage Token Quiz Answers 2022

Below we have put together the latest answers to the 11 questions for the Binance Leverage Token Quiz. Once the quiz has been completed, you can start trading with leverage tokens.

To be able to take the Binance Leverage Token quiz first, you must have access to the desktop version of Binance (Binance.com), as questions may vary otherwise.

Binance Sign-up Bonus

Binance Leverage Token Quiz Question 1: Binance Leveraged Tokens

Question 1: What is Binance Leveraged Tokens?

Answer Options:

  • Binance Leveraged Tokens is a financial derivative which is similar in nature to traditional leveraged ETFs. Their net asset value may be greatly worn out by short-term market fluctuations. Long term holding of Binance Leveraged Tokens is risky and users should minimise the losses by selling the leveraged tokens from time to time.
  • Binance Leveraged Tokens is a cryptocurrency which you can withdraw the tokens out anytime.
  • Binance Leveraged Tokens is a futures contract which you adjust leverage level from time to time.

Binance Leverage Token Quiz Answer 1: Binance Leveraged Tokens is a financial derivative which is similar in nature to traditional leveraged ETFs. Their net asset value may be greatly worn out by short-term market fluctuations. Long term holding of Binance Leveraged Tokens is risky and users should minimise the losses by selling the leveraged tokens from time to time.

Binance Leverage Token Quiz Question 1

Binance Leverage Token Quiz Question 2: Leverage Multiplier

Question 2: What is the leverage multiplier for Binance Leveraged Tokens?

Answer Options:

  • The system maintains a target leverage range between 1.25x and 4x
  • It is always 4x
  • It is always 1.25x

Binance Leverage Token Answer 2: The system maintains a target leverage range between 1.25x and 4x.

Binance Leverage Token Quiz Question 2

Binance Leverage Token Quiz Question 3: Token Rebalance

Question 3: When does Binance Leveraged Tokens rebalance?

Answer Options:

  • Every 8 hours
  • Every day
  • When the market is volatile or the actual leverage multiplier is out of the target leverage range.

Binance Leverage Token Answer 3: When the market is volatile or the actual leverage multiplier is out of the target leverage range.

Binance Leverage Token Quiz Question 3

Binance Leverage Token Quiz Question 4: Holding Binance Leverage Tokens Long Term

Question 4: What is the worst case scenario of holding Binance Leveraged Tokens on a long term basis?

Answer Options:

  • Binance Leveraged Tokens is a good store of value and the value will increase over time.
  • Users can receive interest income for holding Binance Leveraged Tokens on a long term basis.
  • The value of Binance Leveraged Tokens can become zero (0) and cannot be recovered due to inherent market risks, high fees, slippage, rebalance algorithm frontrunning and any other perceived unknown risks associated with Binance Leveraged Tokens.

Binance Leverage Token Answer 4: The value of Binance Leveraged Tokens can become zero (0) and cannot be recovered due to inherent market risks, high fees, slippage, rebalance algorithm frontrunning and any other perceived unknown risks associated with Binance Leveraged Tokens.

Binance Leverage Token Quiz Question 4

Binance Leverage Token Quiz Question 5: Binance Leverage Tokens Fees

Question 5: Which one of these fees is NOT associated with Binance Leveraged Tokens?

Answer Options:

  • Asset custody fees
  • Trading fees
  • Subscription and redemption fees

Binance Leverage Token Answer 5: Asset custody fees

Binance Leverage Token Quiz Question 5

Binance Leverage Token Quiz Question 6: Costs NOT Associated with Binance Leverage Tokens

Question 6: Which one of these is NOT a cost associated with holding Binance Leveraged Tokens?

Answer Options:

  • Daily management fees and reflected directly in the net asset value of the Binance Leveraged Tokens.
  • Funding fees for basket positions and reflected directly in the net asset value of the Binance Leveraged Tokens.
  • Profit sharing fees

Binance Leverage Token Answer 6: Profit sharing fees

Binance Leverage Token Quiz Question 6

7Binance Leverage Token Quiz Question 7: Risks of Holding Binance Leverage Tokens Long-Term

Question 7: By trading Binance Leveraged Tokens, you do not need to maintain margin maintenance and worry about the liquidation risk. However, Binance Leveraged Tokens is not completely risk-free. Which one of these is NOT a risk associated with holding Binance Leveraged Tokens long-term?

Answer Options:

  • Continuing to be charged management fees and funding fees.
  • Erosion of net asset value (NAV) due to rebalancing and volatility decay when there is no obvious trend in the market.
  • Receiving interest payment

Binance Leverage Token Answer 7: Receiving interest payment

Binance Leverage Token Quiz Question 7

Binance Leverage Token Quiz Question 8: Subscription and Redemption of Binance Leverage Tokens

Question 8: Why are subscription and redemption of Binance Leveraged Tokens not recommended during normal trading time?

Answer Options:

  • Subscription and redemption fees are higher than trading fees and there is a limit on how many leveraged tokens users can subscribe or redeem daily.
  • Binance Leveraged Tokens is a cryptocurrency which you can withdraw the tokens out anytime.

Binance Leverage Token Answer 8: Subscription and redemption fees are higher than trading fees and there is a limit on how many leveraged tokens users can subscribe or redeem daily.

Binance Leverage Token Quiz Question 8

Binance Leverage Token Quiz Question 9: Requirement for Binance Leverage Tokens

Question 9: Which one of these actions is NOT required to complete before trading Binance Leveraged Tokens?

Answer Options:

  • Opening a Margin Account.
  • Completing the Binance Leveraged Token questionnaire and agreeing to the terms and conditions in the Binance Leveraged Token Risk Disclosure.

Binance Leverage Token Answer 9: Opening a Margin Account

Binance Leverage Token Quiz Question 9

Binance Leverage Token Quiz Question 10: Responsible Trader

Question 10: What would a responsible trader likely do, if they incur consecutive losses?

Answer Options:

  • Continue trading until they earn back their capital.
  • Cut losses timely and control risk exposure.

Binance Leverage Token Answer 10: Cut losses timely and control risk exposure.

Binance Leverage Token Quiz Question 10

Binance Leverage Token Quiz Question 11: Understanding the Risks

Question 11: As a leveraged tokens trader, you should fully understand the risks associated with leveraged tokens trading and solely responsible and liable for any losses associated with trading activities on your account.

Answer Options:

  • Yes, I agree
  • No, I disagree

Binance Leverage Token Answer 11: Yes, I agree

Binance Leverage Token Quiz Question 11

What is Binance Leverage Token?

Binance Leveraged Tokens are a form of derivative that allows you to gain leveraged exposure to the underlying asset. Leveraged tokens, just like all the other types of tokens, can be exchanged on the spot market. A basket of perpetual contract holdings is represented by each leveraged token. The price of a leveraged token fluctuates in tandem with the price of perpetual contracts, and the leverage level fluctuates as well.

Before trading, it is a must to be knowledgeable about leverage token trading; therefore, new users must complete a Binance Leverage Token Quiz.

Conclusion

After completing the quiz, you will now be able to start trading leverage tokens in Binance. Remember that leverage tokens are not available to be withdrawn.

Trading leveraged tokens come with its own set of fees. A 0.1 per cent subscription fee, a 0.1 per cent redemption fee, and a 0.01 per cent daily administration fee are included.

Other Quizzes

Share this article:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Disclosure:  Some of the links in this article may be affiliate links, which can provide compensation to me at no cost to you if you decide to purchase a paid plan. These are products I’ve personally used and stand behind. This site is not intended to provide financial advice and is for entertainment only, You can read our affiliate disclosure in our Privacy Policy

Table of Contents

Subscribe To Our Newsletter & Exclusive Discord

Join our mailing list to receive our monthly newsletter & get access to our new Discord group.

Congrats You Have Successful Subscribed!